Šachový oddíl TJ Velká Polom

Novinky

Velká Polom RAPID OPEN 2015

Dne 23.5.2015 proběhl již 6. ročník turnaje Velká Polom Rapid OPEN 2015 v Sokolovně. Turnaj byl dobře připraven a organizačně zabezpečen, což především zabezpečil Pavel Byma ml., Radim Holeček, Jaromír Zdražila, Lubomír Chudoba a Václav Bureček již v pátek 22.5. a v průběhu turnaje pak i Pavel Byma st.
Vlastního turnaje se pak zúčastnili jako hráči Pavel Byma ml., Benedikt Rudolf, Borkovec daniel, Byma Michael, Hampl Pavel, Kupský Petr, Pavera Václav, Zdražila Jaromír, Klimša Jiří a Trojek Miroslav. Jejich výsledky si můžete najít ve zveřejněných výsledcích.

Výkonnost hráčů byla v celé škále ELO tedy od ELO=0 až k vítězi s ELO=2410 !!! Na celý Turnaj dohlížel zkušený rozhodčí pan Gemsa, který musel v podstatě vyjíměčně zasahovat a řešil jen jeden vážněji vypadjící spor, který se podařilo i přes vypjaté emoce vyřešit smírně.

Blahopřeji vítězi turnaje, na prvním místě se umístil Petr Velička, na druhém místě skončil Jiří Adámek a třetí Libor Veselý.

Celý turnaj moderoval úspěšně ředitel turnaje Radim Holeček a vše proběhlo bez problémů. Měl značnou zásluhu společně s Pavlem Bymou na úspěšném průběhu. Myslím, že nakonec všichni účastnici mohli odcházet spokojeni, zvláště Ti, kteří odešli s věcným dárkem a prvních pět i s finanční odměnou, které převzali s rukou starostky obce paní Ludmily Bubeníkové, která nás navštívila a dodala ceremoniálu předávání cen patřičnou úroveň a noblesu.

Je nutné poděkovat všem, kteří se zasadili o tuto úspěšnou akci a nyní již jen čekáme, jak rychle proběhne rekonstrukce sokolovny, abychom i v v roce 2016 měli možnost zorganizovat Rapid Open 2016.

Děkujeme rovněž našim sponzorům, bez kterých by se tento turnaj jen stěží uskutečnil:
Obec Velká Polom
Lihovar a likérka Velká Polom
VAE Informační systémy
A-ŠACHY
Kytch
Šárka Maturová - cukrářství HAM ve Velké Polomi
Květinářství Romana Švidrnochová
firma GEOFACTOR - Ing. Radim Holeček
Rudolf Benedikt


Podrobné výsledky Velká Polom Rapid OPEN 2015
Pondělí, 25. května 2015 08:12
Tipovací soutěž
Tipujte výsledky
© Pavel Byma 2010-2013 | O programu | Nahoru